Kulukorvaukset ja laskutustiedot

Partiotoimisto ottaa vastaan vain sähköisiä kulukorvaushakemuksia. Kulukorvaushakemus tulee tehdä sähköisesti kuukauden kuluessa tapahtumasta/kuitin päivämäärästä. Kulukorvaukset tehdään käyttäen kululasku.fi-palvelua

Kuitit voi skannata tai niistä voi ottaa puhelimella kuvan (kuitin tietojen tulee näkyä selvästi) ja liittää tämän jälkeen järjestelmään.

HUOM!! Mikäli kyseessä on esimerkiksi kokoustarjoilut tai tapahtuman ruokailu ja osallistujia alle 10 henkeä, kirjoita selite kohtaan osallistujien nimet. Mikäli kyseessä on yli 10hengen ruokakulu, riittää lukumäärä.

Toiminta-avustus

Tampereen kaupunki tukee tamperelaisia partiolippukuntia vuosittain jaettavalla toiminta-avustuksella. Avustuksen hakemisesta kaupungilta, sen jakautumisesta ja jakamisesta lippukunnille vastaa Tampereen Partiolaisten (TP) johtokunta. Lippukunnat eivät voi hakea toiminta-avustusta suoraan Tampereen kaupungilta. Hakuaika on aina vuoden alussa ja kevään aikana TP:n johtokunta informoi lippukuntia kun haku on auki ja lähettää hakuohjeet.

Lisätietoja avustuksesta ja kaavakkeen täytöstä antaa Partiotoimistolla Tommi Nyman, 0503110919, tommi.nyman @ partio.fi

Ohjeet vuoden 2023 toiminta-avustuksen hakemiseen ja hakukaavake löytyvät alta

TP tiedotuskirje lippukunnille, toiminta-avustukset 2023
TP hakemuskaavake 2023 pdf
TP hakemuskaavake 2023 word
Ohjeistus: Mikä on varsinaisen toiminnan kulujäämä?

Tapahtumien järjestämisvuorot

Tampereen Partiolaiset järjestää ohjelmaa ja koulutusta pääosin tamperelaisille partiolaisille. Toiminta on laajaa ja laadukasta ja tarvitsee myös tekijänsä. Siksi on jaettu tapahtumien järjestämisen vastuuvuoroja ja esim. ROK -koulutuksiin tarvitaan kouluttajia. Hyvä tapa on lähettää lippukunnasta kouluttaja, varsinkin jos lippukunnasta tulee useampi osallistuja. Tarvittavia kouluttajien koulutuksia järjestää mm. Hämeen Partiopiiri. Jokaisella tapahtumalla on tarkoituksensa ja budjettinsa, tietoa ja apua järjestämiseen saat johtokunnan jäseniltä ja partiotoimistolta. Kiitos kun olet mukana toteuttamassa tamperelaista partiotoimintaa!!

Puolustusvoimain lippujuhlan ja itsenäisyyspäivän tapahtumien organisoimisvastuut
Ohjeistus tapahtumaan Itsenäisyyspäivän kunnianosoitukset – tapahtumakuvaus

Ohjeistus tapahtumaan Puolustusvoimainlippujuhlan päivän kunnianosoitukset – tapahtumakuvaus

Tampereen alueen tähtikartta

Jäsenkokoukset

Syyskokous 2023Pöytäkirja
Toimintasuunnitelma 2024

Muuta