Avoimet pestit

Tällä hetkellä haussa on mestaritason pestejä. Lisää pestejä on aukeamassa kevään aikana. Kaikilla yli 18-vuotiailla osallistujilla tulee olla leirillä jokin pesti.

Samoajien osa-aikaisista pesteistä tulee lisää informaatiota myöhemmin keväällä.

Pesteihin haetaan SP:n pestihaun kautta alla olevasta linkistä. Lisäksi ota yhteyttä suoraan pestaajaan sähköpostitse.

https://www.partio.fi/pestihaku/?search=&s_organizer%5B%5D=tampereen-partiolaiset-ry

Paikat pesteihin täytetään sopivan tekijän löytyessä.

Jos sinulle ilmenee mitään kysyttävää niin laita rohkeasti viestiä leirinjohtajille tai osa-alueiden johtajille!

Terveisin leirinjohtajat Rasmus ja Waltter

Rasmus Lindberg, p. 045 279 5795, rasmus.lindberg@partio.fi

Waltter Toiva, p. 044 271 7771, waltter.toiva@partio.fi

Avoinna olevat pestit

Markkinointi ja viestintä

Markkinoinnin ja viestinnän pesteistä ja niihin liittyvistä kysymyksistä vastaa markkinointi- ja viestintäjohtaja Silja Salmela.

silja.salmela@partio.fi

Kuvausmestari

Kiinnostaako sinua valo- ja videokuvaus ja haluatko vaikuttaa minkälaista kuvasisältöä jää leiriltä talteen? Jos vastasit kyllä, kuvausmestarin pesti voisi sopia sinulle!

Kuvausmestarina pestiisi kuuluu muun kuvausryhmän pestaaminen ja kuvaustiimin tekijöiden tukeminen pesteissään. Tukea omaan pestiisi saat viestintäjohtajalta sekä muulta viestintätiimiltä. Leirin aikana vastuullesi kuuluu jakaa kuvaustehtävät tekijöillesi ja huolehtia, että leirillä tuotettu monipuolinen kuvamateriaali päätyy kuvapankkiin.

Osallistujapestit

Osallistujapesteihin liittyvissä asioissa ota yhteyttä osallistujajohtaja Frida Piuvaan.

frida.piuva@partio.fi

Alaleiri-/pesti-/ohjelmamestari 4-6 henkilöä

Autat pestisi mukaan alaleirin kokonaisuuden, pienempien pestien ja alaleiri-illan ohjelman suunnittelussa ennen leiriä. Johdat alaleiritoimistoa yhdessä 4–6 henkilön kanssa ja varmistat, että leiriarki, pienet pestit ja aikataulu pyörii sujuvasti ja ohjaat tarvittaessa leirilippukunnanjohtajia.  

Perheleirimestari tai -mestaripari 1-2 hlö

Perheleirimestarina autat suunnittelemaan perheleiriä ja leirillä toimit toisen alaleirin kanssa yhteisessä alaleiritoimistossa. Johdat leirin aikana perheleiriä yhdessä alaleirimestarin, pestimestarin ja ohjelmamestarin kanssa. Huolehdit perheleirin omista aikatauluista ja ajankohtaisista osallistujatiedoista. 

Huolto

Huollon pesteistä ja niihin liittyvistä kysymyksistä vastaa huoltojohtaja Uuno Niiranen

uuno.niiranen@partio.fi

Myyntimestari 

Myyntimestarin ydintehtävä on varmistaa, että leirillä on myymälä ja kahvila palvelemassa ja luomassa elämyksiä leiriläisiä varten. Näistä paikoista leiriläiset ostavat rakkaat leirituote muistot ja herkut, joita pääsee jakamaan uusien tuttavuuksien kanssa. 

Pestissäsi suunnittelet kahvilan ja myymälän valikoiman, joka palvelee mahdollisimman hyvin kaikkia leiriläisiä.  

Pestissäsi teet tiivistä yhteistyötä huoltojohtajan sekä muiden huollossa toimivien mestareiden kanssa. Pestaat itse oman tiimisi, perehdytät heidät ennen leiriä ja johdat heitä leirin aikana. Pesti edellyttää huoltotiimin kokouksiin osallistumista, itsenäistä työskentelyä kokousten ulkopuolella. Pestissäsi sitoudut koko huoltotiimin yhteisiin sekä oman osa-alueesi tavoitteisiin. 

Logistiikkamestari

Pestissäsi vastaat tarvittavista logistisista kuvioista, että kaikki tarvittavat materiaalit ovat leirialueella ajoissa. Ohjaat leirin sisäistä logistiikkaa siten, että tavarat myös saavuttavat käyttäjänsä. Vastuullasi on myös tarvittava leiriläisten henkilölogistiikka leirille ja sieltä pois. Pestissäsi teet tiivistä yhteistyötä huoltojohtajan sekä muiden huollossa toimivien mestareiden kanssa. Pestaat itse oman tiimisi, perehdytät heidät ennen leiriä ja johdat heitä leirin aikana. Pesti edellyttää huoltotiimin kokouksiin osallistumista ja itsenäistä työskentelyä kokousten ulkopuolella. Pestissäsi sitoudut koko huoltotiimin yhteisiin sekä oman osa-alueesi tavoitteisiin.

Vesimestari

Pestissäsi tehtävänäsi on yhdessä tiimisi kanssa suunnitella ja rakentaa leirillä tarvittavat käyttöveden infra pääosin valmiina olevista kalusteista. Sekä ylläpitää vesi-infraa leirin ajan. Vastaat myös syntyneiden harmaidenvesien leirin aikaisesta käsittelystä. Pestissäsi teet tiivistä yhteistyötä huoltojohtajan sekä muiden huollossa toimivien mestareiden kanssa. Pestaat itse oman tiimisi, perehdytät heidät ennen leiriä ja johdat heitä leirin aikana. Pesti edellyttää huoltotiimin kokouksiin osallistumista, itsenäistä työskentelyä kokousten ulkopuolella. Pestissäsi sitoudut koko huoltotiimin yhteisiin sekä oman osa-alueesi tavoitteisiin.

Muonitusmestari

Pestissäsi pääset yhdessä tiimisisi kanssa suunnittelemaan ja toteuttamaan leirin tärkeimmän osa-alueen, eli muonituksen. Vastuullasi on normaali- sekä erikoisruokavaliokeittiö. Pestissäsi teet tiivistä yhteistyötä huoltojohtajan sekä muiden huollossa toimivien mestareiden kanssa. Pestaat itse oman tiimisi, perehdytät heidät ennen leiriä ja johdat heitä leirin aikana. Pesti edellyttää huoltotiimin kokouksiin osallistumista, itsenäistä työskentelyä kokousten ulkopuolella. Pestissäsi sitoudut koko huoltotiimin yhteisiin sekä oman osa-alueesi tavoitteisiin.

Huoltomestari

Vastaa leirin tarvittavista yleishuollon kuvioista. Ohjaa esimerkiksi leirin sisäistä jätehuoltoa ja WC-tilojen sekä saunojen ylläpitoa. Pestissä tehdään tiivistä yhteistyötä huoltojohtajan sekä muiden huollossa toimivien mestareiden kanssa. Pestiin kuuluu itse oman tiimin pestaus, perehdytys ennen leiriä ja tiimin johtaminen leirin aikana. Pesti edellyttää huoltotiimin kokouksiin osallistumista ja itsenäistä työskentelyä kokousten ulkopuolella. Pestissäsi sitoudut koko huoltotiimin yhteisiin sekä oman osa-alueesi tavoitteisiin.

Turvallisuus

Turvallisuuden pesteistä ja niihin liittyvistä kysymyksistä vastaa turvallisuusjohtaja Lassi Koivukangas.

lassi.koivukangas@partio.fi

Järjestyksenvalvontamestari tai mestaripari

Vastaa järjestyksenvalvonnan toteutuksesta tapahtuman aikana, johtaa järjestyksenvalvojien ja mahdollisten järjestyksenvalvojakymppien operatiivista toimintaa. Osallistuu tapahtuman turvallisuussuunnitteluun yhdessä muiden turvallisuuden mestareiden ja päälliköiden kanssa. Vastaa alaistensa perehdytyksestä ja järjestyksenvalvontaohjeen laatimisesta. Edellytyksenä tehtävään on järjestyksenvalvojakortti ja kokemusta järjestyksenvalvonnasta ja ohjeiden laadinnasta

Lääkintämestari tai mestaripari

Vastaa lääkinnän ja ensiavun toteutuksesta tapahtuman aikana, johtaa lääkinnän tekijöiden ja mahdollisten kymppien operatiivista toimintaa. Osallistuu tapahtuman turvallisuussuunnitteluun yhdessä muiden turvallisuuden mestareiden ja johtajan kanssa. Vastaa alaistensa perehdytyksestä ja lääkinnän laatimisesta. Tehtävään haetaan terveysalan ammattihenkilöä, mielellään tekijäparia lääkäri + hoitaja.

Pelastusmestari tai mestaripari

Vastaa tapahtuman turvallisuus- ja pelastussuunnittelusta yhdessä turvallisuusjohtaja ja muiden turvallisuuden mestareiden kanssa. Osallistuu tapahtuman rakennusvaiheen turvallisuustarkastuksiin ja ohjeiden laadintaan. Kokemus pelastussuunnitelmien laadinnasta katsotaan eduksi.

Henkisen turvallisuuden mestari tai mestaripari

Vastaa tapahtuman henkisen turvallisuuden palveluiden tuottamisesta henkisen turvallisuuden tiiminsä kanssa yhdessä lääkinnän organisaation kanssa. Osallistuu tapahtuman suunnitteluun yhdessä muiden turvallisuuden mestareiden ja turvallisuusjohtajan kanssa.

Vesiturvallisuusmestari tai mestaripari

Vastaa vesitoiminnan (ohjelma, uimavuorot yms.) turvallisen toteutuksen suunnittelusta ja toteutuksesta vesiturvallisuuden tiiminsä ja ohjelman pestiläisten kanssa, sekä osallistuu tapahtuman turvallisuussuunnitteluun osana muuta turvallisuuden organisaatiota.

Ohjelma

Haluaisitko olla mukana toteuttamassa leirille ikimuistoista ohjelmaa? Ohjelmaan liittyvistä pesteistä voit kysyä ohjelmajohtaja Juulia Pihlajalta.

juulia.pihlaja@partio.fi

Ohjelmalaaksomestari Partiotaitolaaksoon 

Laaksomestarina pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan monipuolista ohjelmaa leirin osallistujille yhdessä tiimisi kanssa. Pestaat itsellesi tiimin tekijöiksi ohjelmalaaksoosi, perehdytät heidät ennen leiriä ja johdat heitä leirin aikana. Huolehdit partio-ohjelman toteutumisesta ohjelmalaaksossasi. Otat huomioon eri ikäkausien tarpeet ohjelman suunnittelussa. Osallistut ohjelmatiimin kokouksiin ja edistät vastuualuettasi omatoimisesti.   

Ohjelmalaaksoja on yhteensä neljä. Ohjelmalaaksoihin osallistuvat seikkailijat ja tarpojat sekä suurimpaan osaan laaksoista myös samoajat. Ohjelmalaaksomestarina pidät erityisesti seikkailija- ja tarpojaikäisten leirikokemuksen mielessäsi. 

Partiotaitolaaksossa leiriläiset oppivat ja kokeilevat perinteisiä partiotaitoja hauskanpitoa unohtamatta. 

Perhepartio-ohjelmamestari 

Perhepartio-ohjelmamestarina ideoit ja toteutat perhepartio-ohjelmaa leirin alle kouluikäisille lapsille. Tarpeen mukaan voit pestata perhepartio-ohjelman tekemiseen pienen tiimin. Lapset osallistuvat perhepartio-ohjelmaan yhdessä oman aikuisen kanssa. Leirin ohjelmaa rakentaessa pidät perhepartioikäisten leirikokemuksen mielessäsi. Osallistut ohjelmatiimin kokouksiin ja edistät vastuualuettasi omatoimisesti.   

Sudenpentuohjelmamestari 

Sudenpentuohjelmamestarina suunnittelet ja toteutat sudenpentuohjelmaa noin 250 sudenpennulle. Osaat huomioida sudenpentujen tarpeet ohjelmaa suunnitellessa ja tunnet sudenpentuohjelman. Pestaat tiimiisi sudenpentuohjelman tekijät, perehdytät heidät ennen leiriä ja johdat heitä leirin aikana. Leirin ohjelmaa rakentaessa pidät sudenpentuikäisten leirikokemuksen mielessäsi. Osallistut ohjelmatiimin kokouksiin ja edistät vastuualuettasi omatoimisesti. 

Saavutettavuusmestari 

Pestissä tehtäväsi on huolehtia leirin hyvän saavutettavuuden toteutumisesta leirin kaikilla eri osa-alueilla. Tehtäväsi on tukea leirin suunnittelua ja eri osa-alueiden vastaavia erilaisissa leirin saavutettavuuteen liittyvissä asioissa. Toivomme sinulta osaamista ja tietotaitoa saavutettavuuden hyvään toteuttamiseen.  

ota yhteyttä: rasmus.lindberg@partio.fi tai waltter.toiva@partio.fi