Osallistumis- ja peruutusohjeet

Ilmoittautuminen

Tapahtumiin ja kursseille ilmoittaudutaan pääsääntöisesti  Kuksa-jäsenrekisterissä, jonne jokainen partiolainen voi luoda itselleen ID-tunnuksen. Lippukunta vastaa viime kädessä jäsentensä ilmoittautumisista ja huolehtii, että jäsenet ovat tietoisia ilmoittautumis- ja peruutusohjeista.

Peruutuskäytännöt

Kurssit

Kurssiosallistuminen peruutetaan osoitteeseen pete.nieminen @ partio.fi [poista osoitteesta ylimääräiset välilyönnit]. Kurssimaksua ei laskuteta, jos peruutus tapahtuu neljä viikkoa ennen kurssin alkamista. Mikäli peruutus tulee myöhemmin, kurssimaksu laskutetaan kokonaisuudessaan. Lippukunta voi nimetä pois jääneen kurssilaisen tilalle toisen. Jos kurssilainen on sairastapauksen vuoksi estynyt osallistumasta, kurssimaksun voi hakea lääkärintodistuksella partiovakuutuksesta. Lue lisää partiovakuutuksesta: www.partio.fi/vakuutus

Partiotaitokilpailut

Partiotaitokilpailuihin ilmoittautuminen on sitova varsinaisen ilmoittautumispäivämäärän jälkeen, eikä osallistumismaksuja palauteta. Lippukunta voi nimetä kilpailusta pois jääneen vartion tilalle toisen vartion.