TP:n johtokunta 2023-2024

Jokaisella johtokunnan jäsenellä on sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@partio.fi. Johtokunnan jäsenten pestikuvaukset.

Tuuli Otonkorpi, varapuheenjohtaja
Itä-Tampereelta lippukunnasta Tammero ja partiossa viihtynyt jo 17 vuotta. Omassa lippukunnassani mm. johdan seikkailijoita, olen pestijohtaja ja kuulun hallituskeen.
Johtokunta vastuut: Varapuheenjohtaja, Pääsiäisen ROK
Iiris Enwald, talousvastaava
Pitkän linjan partiolainen Hervannasta. Opiskelen kauppatieteitä pääaineenani johtaminen, jota partiossa pääsee näppärästi harjoittamaan myös käytännössä. Partiossa parasta on muut partiolaiset!
Johtokunta vastuut: Talousvastaava, ROK kevät, Itsenäisyyspäivän kunnianosoitustilaisuus
Saku Rautiainen
Partiolainen Itä-Tampereelta Niihaman Saukoista. Ei synnynäinen meripartiolainen, mutten voisi kuvitella enää muuta tekeväni.
Johtokunta vastuut: PJ night 2023, vesipartiotoiminta ja partiolaituri
Juho Salminen
Kalevan lukiota käyvä aktiivinen Kaukapartiolainen jo 10 vuoden ajan. Tällä hetkellä johdan tarpojia mutta paljon muutakin tulee tehtyä. Lippukunnassani toimin apulaislippukunnanjohtajana sekä kalustonhoitajana.
Johtokunta vastuut: Puistofiesta, Pottukisa
Pihla Pöllänen
Olen tällä hetkellä Eräpojissa ja Tammerossa, myös muutamasta muusta lippukunnasta löytyy kokemusta. Eräpojissa toimin somevastaavana ja sudariosaston johtajana ja Tammerossa vedän tarpojia. Partiossa tullut pyörittyä reilu 16 vuotta, jo 4 kk ikäisenä ilveksellä 2006.
Johtokunta vastuut: kevätkokous, sosiaalinen media ja muu viestintä
Leo Bodenstab
Tampereen klassillista lukiota käyvä kiireinen pikku partiolainen. Ensimmäisestä luokasta lähtien aktiivisena partiossa ja nykyään muun muassa Tampereen Eräpoikien kisavastaavana.
Johtokunta vastuut:
Kalle Kalliomäki
Toimin tällä hetkellä Harjun Veikoissa lippukunnanjohtajana, piirissä markkinoinnissa ja Tampereen Partiolaisissa. Sydäntä lähellä on kouluttaminen (Varsinkin ROK), ja samoajatoiminnan kehittäminen.
Johtokunta vastuut: Jatko-ROK

Pyry Nurmilo, puheenjohtaja

Sosiaalinen, pilke silmäkulmassa toimiva johtaja. Kotilippukuntana toimii paljasjalkaiselle tamperelaiselle Tampereen Kotkat. Partiossa olen tehnyt pestejä monipuolisesti ohjelman ja hallinnon puolella. Nykyään lippukunnassa pestijohtajana.

Aalto Koponen

Lippukunta Tampereen Kotkat. 

Partiossa vasta kuusi vuotta. Toimin lippukunnassa vartionjohtajana ja sihteerinä

Johtokunta vastuut: syyskokous ja suunnistusillat