Suutari ja korjauspalvelu

  Suutari ja korjauspalvelun kimppatilaus!!

  Lippukuntasi tai ryhmäsi kautta saat korjautettua kenkäsi, vaatteesi, rinkkasi tai telttasi halvemmalla! Katso mainosjuliste ja pistetään kimppakorjausryhmä toimintaan…

  Miksi Vuotayhteistyö?
  Vuota on suutaripalvelu joka haluaa tukea partiolaisia kohti kestävämpää kehitystä ja helpottaa hajonneiden retkeilyvarusteiden korjaamista.

  Vuodan visio:
  Vuota tekee kestävästä kulutuksesta taidetta
  Vuota tekee suutarinpalveluiden käyttämisestä helppoa
  Vuota edistää kestävää elämäntapaa ja taistelee kertakäyttökulttuuria vastaan

  Pääperiaatteet:
  Tehdä korjauttaminen mahdollisimman helpoksi ja saavutettavaksi.
  Säästää lähetyskuluissa keräämällä isompia eriä korjattavaa kerralla, siten saada palvelun hintaa alemmas.
  Tehdä ostamisesta, rahaliikenteestä ja logistiikasta mahdollisimman helppoa lippukunnalle/ryhmälle.

  Kimppavuodan vastuuhenkilön askeleet, näin kokoat kimpan:

  1. Teet päätöksen ottaa vastuullesi lippukuntasi tai ryhmäsi kimpan ja informoit asiasta muita.
  2. Lippukunnan tai ryhmän vastuuhenkilönä lähetät sähköpostin info@vuota.fi ja aiheeksi ”Partiokimppa lippukunnan/ryhmän nimi” ja kerrot kimppa-aikeista.
  3. Vuota perustaa kimpan ”Lippukunnan tai ryhmän nimi” ja ohjeistaa vastuuhenkilön. Sovitaan kimpan kesto:
   • Kimpan kestolla tarkoitetaan sitä, kuinka kauan odotellaan osallistujia. Eli kauanko se kimppa on ikään kuin ”auki”. Onko se viikko vai pari vai kauanko se porukka haluaa keräillä korjattavaa
  4. Kukin kimppaan osallistuva käy jättämässä tarjouspyynnön korjauksestaan (tästä oma ohjeistus) osoitteessa Vuota.fi, valiten toimitustavaksi ”Kimppa-Vuota” ja käyttäen tunnistetta ”Sovittu lippukunnan tai ryhmän nimi”.
   • Näin jokainen tekee henkilökohtaisen päätöksen ja maksaa itse, mutta saa silti kimpan hyödyt eli halvemman hinnan ilman kuljetuskuluja.
  5. Vuota antaa tarjoukset kaikille kysyjille, hoitaa asiakaspalvelun ja rahaliikenteen. Kun kimpan tilauksen varusteet ovat koossa, (esim. lippukunnan kololla) Vuota järjestää ja maksaa korjattavien tavaroiden yhteiskuljetuksen lippukunnalta/ryhmältä suutarille/ompelijalle ja takaisin.

  HUOM! Tilaaja voi olla yksityishenkilö tai lippukunta. Kussakin tarjouspyynnössä voi samalla kertaa kysyä useastakin korjauksesta.