Nuotta 24

Kuva: Jesse Heiskanen

Tampereen Partiolaiset täyttää vuonna 2024 70 vuotta ja sen kunniaksi järjestetään TP:n oma kaikkien lippukuntien yhteinen kesäleiri 26.7.-1.8.2024. Leirin nimi Nuotta 24 tulee kolmenkymmenen vuoden takaa perinteitä kunnioittaen edellisestä Tampereen partiolaisten kesäleiristä; Nuotta 94:stä. Leirille odotetaan noin 1000 osallistujaa.

Leiripaikka ja leirin hinta

Leiripaikkana toimii Iso-Kirjan leirialue Keuruulla.

Leirin ajankohta on 26.7.-1.8.2024

  • Sudenpennut pe-su 26.-28.7.
  • Seikkailijat ja sitä vanhemmat 26.-1.8.

Leirin hinta on sudenpennuille 70€ (pe-su) ja pitkän leirin 170€. Päivähinta on 35€/päivä.

Lisätietoa leiristä luvassa lippukunnille info/kyselytilaisuudessa, joka järjestetään TP:n syyskokouksen yhteydessä 21.11. Tervetuloa!

Nuotta 24 pestihaku on nyt auki!

Kiinnostuitko? Leirin toinen pestauskierros on alkanut. Lisätietoa saat matalalla kynnyksellä kysymällä leirinjohtajilta, sekä pestien vastuujohtajilta. Avoinna olevat pestit täydentyvät nettisivuille. Paikat pesteihin täytetään sopivan tekijän löytyessä.

Näiden lisäksi lisää tekijätason pestejä tulossa hakuun myöhemmin syksyn 2023 aikana.

Terveisin leirinjohtajat Rasmus ja Waltter

Rasmus Lindberg, p. 045 279 5795, rasmus.lindberg@partio.fi

Waltter Toiva, p. 044 271 7771, waltter.toiva@partio.fi

Avoinna olevat pestit

Markkinointi ja viestintä

Markkinoinnin ja viestinnän pesteistä ja niihin liittyvistä kysymyksistä vastaa markkinointi- ja viestintäpäällikkö Silja Salmela.

silja.salmela@partio.fi

Somemestari

Tunnetko Tiktokin algoritmit ja sykkiikö sydämesi täydelliselle Instagram-feedille? Somemestarin tehtävässä pääset varmistamaan, että Nuotta 24:n sekä Tampereen partiolaisten somekanavat täyttyvät leiriin liittyvästä sisällöstä.

Somemestari vastaa leirin somesisällön suunnittelusta ja koordinoinnista. Somemestarina pääset johtamaan myös sometiimiä, joka vastaa kaikista Nuotta 24:n sometileistä.

Kuvausmestari

Kiinnostaako sinua valo- ja videokuvaus ja haluatko vaikuttaa minkälaista kuvasisältöä jää leiriltä talteen? Jos vastasit kyllä, kuvausmestarin pesti voisi sopia sinulle!

Kuvausmestarina pestiisi kuuluu muun kuvausryhmän pestaaminen ja kuvaustiimin tekijöiden tukeminen pesteissään. Tukea omaan pestiisi saat viestintäpäälliköltä sekä muulta viestintätiimiltä. Leirin aikana vastuullesi kuuluu jakaa kuvaustehtävät tekijöillesi ja huolehtia, että leirillä tuotettu monipuolinen kuvamateriaali päätyy kuvapankkiin.

Huolto

Huollon pesteistä ja niihin liittyvistä kysymyksistä vastaa huoltopäällikkö Uuno Niiranen

uuno.niiranen@partio.fi

Logistiikkamestari

Pestissäsi vastaat tarvittavista logistisista kuvioista, että kaikki tarvittavat materiaalit ovat leirialueella ajoissa. Ohjaat leirin sisäistä logistiikkaa siten, että tavarat myös saavuttavat käyttäjänsä. Vastuullasi on myös tarvittava leiriläisten henkilölogistiikka leirille ja sieltä pois. Pestissäsi teet tiivistä yhteistyötä huoltopäällikön sekä muiden huollossa toimivien mestareiden kanssa. Pestaat itse oman tiimisi, perehdytät heidät ennen leiriä ja johdat heitä leirin aikana. Pesti edellyttää huoltotiimin kokouksiin osallistumista ja itsenäistä työskentelyä kokousten ulkopuolella. Pestissäsi sitoudut koko huoltotiimin yhteisiin sekä oman osa-alueesi tavoitteisiin.

Vesimestari

Pestissäsi tehtävänäsi on yhdessä tiimisi kanssa suunnitella ja rakentaa leirillä tarvittavat käyttöveden infra pääosin valmiina olevista kalusteista. Sekä ylläpitää vesi-infraa leirin ajan. Vastaat myös syntyneiden harmaidenvesien leirin aikaisesta käsittelystä. Pestissäsi teet tiivistä yhteistyötä huoltopäällikön sekä muiden huollossa toimivien mestareiden kanssa. Pestaat itse oman tiimisi, perehdytät heidät ennen leiriä ja johdat heitä leirin aikana. Pesti edellyttää huoltotiimin kokouksiin osallistumista, itsenäistä työskentelyä kokousten ulkopuolella. Pestissäsi sitoudut koko huoltotiimin yhteisiin sekä oman osa-alueesi tavoitteisiin.

Muonitusmestari

Pestissäsi pääset yhdessä tiimisisi kanssa suunnittelemaan ja toteuttamaan leirin tärkeimmän osa-alueen, eli muonituksen. Vastuullasi on normaali- sekä erikoisruokavaliokeittiö. Pestissäsi teet tiivistä yhteistyötä huoltopäällikön sekä muiden huollossa toimivien mestareiden kanssa. Pestaat itse oman tiimisi, perehdytät heidät ennen leiriä ja johdat heitä leirin aikana. Pesti edellyttää huoltotiimin kokouksiin osallistumista, itsenäistä työskentelyä kokousten ulkopuolella. Pestissäsi sitoudut koko huoltotiimin yhteisiin sekä oman osa-alueesi tavoitteisiin.

Rakennusmestari

Pestissäsi tehtävänäsi on yhdessä tiimisi kanssa suunnitella, rakentaa ja koota leirillä tarvittavat rakennelmat ja rakennukset, pääosin jo valmiina olevista leirialueen rakennuksista. Sekä ylläpitää näitä leirin ajan. Pestissäsi teet tiivistä yhteistyötä huoltopäällikön sekä muiden huollossa toimivien mestareiden kanssa. Pestaat itse oman tiimisi, perehdytät heidät ennen leiriä ja johdat heitä leirin aikana. Pesti edellyttää huoltotiimin kokouksiin osallistumista, itsenäistä työskentelyä kokousten ulkopuolella. Pestissäsi sitoudut koko huoltotiimin yhteisiin sekä oman osa-alueesi tavoitteisiin.

Huoltomestari

Vastaa leirin tarvittavista yleishuollon kuvioista. Ohjaa esimerkiksi leirin sisäistä jätehuoltoa ja WC-tilojen sekä saunojen ylläpitoa. Pestissä tehdään tiivistä yhteistyötä huoltopäällikön sekä muiden huollossa toimivien mestareiden kanssa. Pestiin kuuluu itse oman tiimin pestaus, perehdytys ennen leiriä ja tiimin johtaminen leirin aikana. Pesti edellyttää huoltotiimin kokouksiin osallistumista ja itsenäistä työskentelyä kokousten ulkopuolella. Pestissäsi sitoudut koko huoltotiimin yhteisiin sekä oman osa-alueesi tavoitteisiin.

Turvallisuus

Turvallisuuden pesteistä ja niihin liittyvistä kysymyksistä vastaa turvallisuuspäällikkö Lassi Koivukangas.

lassi.koivukangas@partio.fi

Järjestyksenvalvontamestari tai mestaripari

Vastaa järjestyksenvalvonnan toteutuksesta tapahtuman aikana, johtaa järjestyksenvalvojien ja mahdollisten järjestyksenvalvojakymppien operatiivista toimintaa. Osallistuu tapahtuman turvallisuussuunnitteluun yhdessä muiden turvallisuuden mestareiden ja päälliköiden kanssa. Vastaa alaistensa perehdytyksestä ja järjestyksenvalvontaohjeen laatimisesta. Edellytyksenä tehtävään on järjestyksenvalvojakortti ja kokemusta järjestyksenvalvonnasta ja ohjeiden laadinnasta

Lääkintämestari tai mestaripari

Vastaa lääkinnän ja ensiavun toteutuksesta tapahtuman aikana, johtaa lääkinnän tekijöiden ja mahdollisten kymppien operatiivista toimintaa. Osallistuu tapahtuman turvallisuussuunnitteluun yhdessä muiden turvallisuuden mestareiden ja päälliköiden kanssa. Vastaa alaistensa perehdytyksestä ja lääkinnän laatimisesta. Tehtävään haetaan terveysalan ammattihenkilöä, mielellään tekijäparia lääkäri + hoitaja.

Pelastusmestari tai mestaripari

Vastaa tapahtuman turvallisuus- ja pelastussuunnittelusta yhdessä turvallisuuspäällikön ja muiden turvallisuuden mestareiden kanssa. Osallistuu tapahtuman rakennusvaiheen turvallisuustarkastuksiin ja ohjeiden laadintaan. Kokemus pelastussuunnitelmien laadinnasta katsotaan eduksi.

Henkisen turvallisuuden mestari tai mestaripari

Vastaa tapahtuman henkisen turvallisuuden palveluiden tuottamisesta henkisen turvallisuuden tiiminsä kanssa yhdessä lääkinnän organisaation kanssa. Osallistuu tapahtuman suunnitteluun yhdessä muiden turvallisuuden mestareiden ja turvallisuusjohtaja kanssa.

Vesiturvallisuusmestari tai mestaripari

Vastaa vesitoiminnan (ohjelma, uimavuorot yms.) turvallisen toteutuksen suunnittelusta ja toteutuksesta vesiturvallisuuden tiiminsä ja ohjelman pestiläisten kanssa, sekä osallistuu tapahtuman turvallisuussuunnitteluun osana muuta turvallisuuden organisaatiota.

Resurssi

Resurssin alla toimivista pesteistä ja niihin liittyvistä kysymyksistä vastaa resurssijohtaja Eppu Hassinen.

eppu.hassinen@partio.fi

Hankintamestari

Hankintamestarin pestissä pääset vastaamaan hankintojen kokonaisuudesta. Tiimisi kanssa hoidatte hankintojen keskittämistä ja kilpailutuksia. Tulet tekemään tiimisi lisäksi yhteistyötä kaikkien hankintoja tarvitsevien tahojen kanssa. Pestissä on hyötyä Excel-ohjelman käyttötaidosta ja isojen kokonaisuuksien hallinnasta. Tiimisi työmäärä painottuu aikaan ennen leiriä.

Ohjelma

Ohjelman pesteistä ja niihin liittyvistä kysymyksistä vastaa ohjelmajohtaja Juulia Pihlaja.

juulia.pihlaja@partio.fi

Ohjelmalaaksomestari Haikki-laaksoon 

Laaksomestarina pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan monipuolista ohjelmaa leirin osallistujille yhdessä tiimisi kanssa. Pestaat itsellesi tiimin tekijöiksi ohjelmalaaksoosi, perehdytät heidät ennen leiriä ja johdat heitä leirin aikana. Huolehdit partio-ohjelman toteutumisesta ohjelmalaaksossasi. Otat huomioon eri ikäkausien tarpeet ohjelman suunnittelussa. Osallistut ohjelmatiimin kokouksiin ja edistät vastuualuettasi omatoimisesti.   

Ohjelmalaaksoja on yhteensä neljä. Ohjelmalaaksoihin osallistuvat seikkailijat ja tarpojat sekä suurimpaan osaan laaksoista myös samoajat. Ohjelmalaaksomestarina pidät erityisesti seikkailija- ja tarpojaikäisten leirikokemuksen mielessäsi. 

Haikki-laaksossa leiriläiset pääsevät päiväretkelle leirialueen lähiympäristöön.  

Ohjelmalaaksomestari Action-laaksoon 

Laaksomestarina pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan monipuolista ohjelmaa leirin osallistujille yhdessä tiimisi kanssa. Pestaat itsellesi tiimin tekijöiksi ohjelmalaaksoosi, perehdytät heidät ennen leiriä ja johdat heitä leirin aikana. Huolehdit partio-ohjelman toteutumisesta ohjelmalaaksossasi. Otat huomioon eri ikäkausien tarpeet ohjelman suunnittelussa. Osallistut ohjelmatiimin kokouksiin ja edistät vastuualuettasi omatoimisesti.   

Ohjelmalaaksoja on yhteensä neljä. Ohjelmalaaksoihin osallistuvat seikkailijat ja tarpojat sekä suurimpaan osaan laaksoista myös samoajat. Ohjelmalaaksomestarina pidät erityisesti seikkailija- ja tarpojaikäisten leirikokemuksen mielessäsi. 

Action-laaksossa seikkailijat, tarpojat ja samoajat pääsevät haastamaan itseään, kokeilemaan uutta ja toimimaan ryhmässä. Tuu mukaan tekemään actionia! 

Ohjelmalaaksomestari Vesilaaksoon 

Laaksomestarina pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan monipuolista ohjelmaa leirin osallistujille yhdessä tiimisi kanssa. Pestaat itsellesi tiimin tekijöiksi ohjelmalaaksoosi, perehdytät heidät ennen leiriä ja johdat heitä leirin aikana. Huolehdit partio-ohjelman toteutumisesta ohjelmalaaksossasi. Otat huomioon eri ikäkausien tarpeet ohjelman suunnittelussa. Osallistut ohjelmatiimin kokouksiin ja edistät vastuualuettasi omatoimisesti.   

Ohjelmalaaksoja on yhteensä neljä. Ohjelmalaaksoihin osallistuvat seikkailijat ja tarpojat sekä suurimpaan osaan laaksoista myös samoajat. Ohjelmalaaksomestarina pidät erityisesti seikkailija- ja tarpojaikäisten leirikokemuksen mielessäsi. 

Vesilaaksossa seikkailijat, tarpojat ja samoajat kastuvat varmasti! Luvassa on perinteistä vesiohjelmaa, ja ehkä jotain aivan uutta sinun kehittelemää vesiaktiviteettia. 

Ohjelmalaaksomestari Partiotaitolaaksoon 

Laaksomestarina pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan monipuolista ohjelmaa leirin osallistujille yhdessä tiimisi kanssa. Pestaat itsellesi tiimin tekijöiksi ohjelmalaaksoosi, perehdytät heidät ennen leiriä ja johdat heitä leirin aikana. Huolehdit partio-ohjelman toteutumisesta ohjelmalaaksossasi. Otat huomioon eri ikäkausien tarpeet ohjelman suunnittelussa. Osallistut ohjelmatiimin kokouksiin ja edistät vastuualuettasi omatoimisesti.   

Ohjelmalaaksoja on yhteensä neljä. Ohjelmalaaksoihin osallistuvat seikkailijat ja tarpojat sekä suurimpaan osaan laaksoista myös samoajat. Ohjelmalaaksomestarina pidät erityisesti seikkailija- ja tarpojaikäisten leirikokemuksen mielessäsi. 

Partiotaitolaaksossa leiriläiset oppivat ja kokeilevat perinteisiä partiotaitoja hauskanpitoa unohtamatta. 

Perhepartio-ohjelmamestari 

Perhepartio-ohjelmamestarina ideoit ja toteutat perhepartio-ohjelmaa leirin alle kouluikäisille lapsille. Tarpeen mukaan voit pestata perhepartio-ohjelman tekemiseen pienen tiimin. Lapset osallistuvat perhepartio-ohjelmaan yhdessä oman aikuisen kanssa. Leirin ohjelmaa rakentaessa pidät perhepartioikäisten leirikokemuksen mielessäsi. Osallistut ohjelmatiimin kokouksiin ja edistät vastuualuettasi omatoimisesti.   

Sudenpentuohjelmamestari 

Sudenpentuohjelmamestarina suunnittelet ja toteutat sudenpentuohjelmaa noin 250 sudenpennulle. Osaat huomioida sudenpentujen tarpeet ohjelmaa suunnitellessa ja tunnet sudenpentuohjelman. Pestaat tiimiisi sudenpentuohjelman tekijät, perehdytät heidät ennen leiriä ja johdat heitä leirin aikana. Leirin ohjelmaa rakentaessa pidät sudenpentuikäisten leirikokemuksen mielessäsi. Osallistut ohjelmatiimin kokouksiin ja edistät vastuualuettasi omatoimisesti.   

Samoajaohjelmamestari 

Jos tiedät jotain samoajaohjelmasta ja innostut samoajaikäisten partiokasvatuksesta, tää on sun pesti! Samoajaohjelmamestarina pääset luomaan samoajien vapaaehtoisten iltaohjelmien kokonaisuutta. Suunnittelet ja toteutat samoajille iltaohjelmaa yhdessä pestaamasi tiimin kanssa. Perehdytät tiimisi ennen leiriä ja johdat heitä leirin aikana. Pestiisi kuuluu myös samoajahengailualueen ideointi ja organisointi. Leirin ohjelmaa rakentaessa pidät samoajaikäisten leirikokemuksen mielessäsi. Osallistut ohjelmatiimin kokouksiin ja edistät vastuualuettasi omatoimisesti.   

Vaeltaja- ja aikuisohjelmamestari  

Vaeltaja- ja aikuisohjelmamestarina pääset luomaan vaeltajille ja aikuisille johtajahuollollista ohjelmaa leiri-iltoihin. Suunnittelet ja toteutat täysi-ikäisten iltaohjelmaa yhdessä pestaamasi tiimin kanssa. Perehdytät tiimisi ennen leiriä ja johdat heitä leirin aikana. Pestiisi kuuluu K18-alueen suunnittelu ja organisointi. Leirin ohjelmaa rakentaessa pidät vaeltaja- ja aikuisikäisten leirikokemuksen mielessäsi. Osallistut ohjelmatiimin kokouksiin ja edistät vastuualuettasi omatoimisesti.   

Yhteisohjelmamestari 

Yhteisohjelmamestarina johdat tiimiä, joka näkyy ja kuuluu yhteisissä ohjelmissa! Pääset kokoamaan yhteisohjelmien tekijät ja ideoimaan yhteisohjelmia yhdessä tiimisi kanssa. Tavoitteenasi on tehdä kaikille leirin osallistujille mielekästä ja kiinnostavaa yhteistä ohjelmaa. Perehdytät tiimisi ennen leiriä ja johdat heitä leirin aikana. Osallistut ohjelmatiimin kokouksiin ja edistät vastuualuettasi omatoimisesti.   

Yhteisohjelmia ovat ensimmäisen leiri-illan avajaiset, vierailupäiväillan nuotiolauluilta sekä viimeisen leiri-illan päättäjäiset. Yhteisohjelmatiimi on tarvittaessa alaleirien apuna myös alaleiri-iltojen suunnittelussa ja toteutuksessa. 

Osallistujapalvelu

Osallistujapalvelun pesteistä ja niihin liittyvistä kysymyksistä vastaa osallistujajohtaja Frida Piuva

frida.piuva@partio.fi’

Alaleirimestari tai -mestaripari 4 Kpl 

Alaleirimestarina autat alaleirin suunnittelussa ja leirillä toimit alaleiritoimistossa. Johdat leirin aikana pestimestarin ja ohjelmamestarin kanssa omaa alaleiriäsi ja varmistat, että leiriarki pyörii sujuvasti ja ohjaat tarvittaessa leirilippukunnanjohtajia. Autat yhdessä ohjelmamestarin kanssa leirilippukunnanjohtajia suunnittelemaan ja toteuttamaan alaleiri-illan ohjelman.  

Pestimestari 4 Kpl 

Pestimestarina autat alaleirin pienempien pestien suunnittelussa ja jakamisessa. Leirillä toimit alaleiritoimistossa. Johdat leirin aikana yhdessä alaleirimestarin ja ohjelmamestarin kanssa omaa alaleiriäsi ja varmistat, että leiriarki pyörii sujuvasti. Huolehdit leirillä oman alaleirisi ajankohtaisista osallistuja- ja pestitiedoista. 

Ohjelmamestari 4 Kpl 

Ohjelmamestarina autat alaleirin suunnittelussa ja leirillä toimit alaleiritoimistossa. Johdat leirin aikana yhdessä alaleirimestarin ja pestimestarin kanssa omaa alaleiriäsi ja varmistat, että leiriarki pyörii sujuvasti. Huolehdit leirillä oman alaleirisi päivittäisestä aikataulusta ja tiedät alaleirisi ohjelmalaaksovuorot. Autat yhdessä alaleirimestarin kanssa leirilippukunnanjohtajia suunnittelemaan ja toteuttamaan alaleiri-illan ohjelman. 

Osallistujamestari tai -mestaripari 

Osallistujamestarina autat alaleirien suunnittelussa sekä osallistuja- ja pestitietojen kanssa ennen leiriä.  Leirin aikana toimit osallistujajohtajan kanssa tukena alaleiritoimistoille. 

Perheleirimestari tai -mestaripari 

Perheleirimestarina autat suunnittelemaan perheleiriä ja leirillä toimit toisen alaleirin kanssa yhteisessä alaleiritoimistossa. Johdat leirin aikana perheleiriä yhdessä alaleirimestarin, pestimestarin ja ohjelmamestarin kanssa. Huolehdit perheleirin omista aikatauluista ja ajankohtaisista osallistujatiedoista. 

O