nuotta 2024

Tampereen Partiolaiset täyttää vuonna 2024 70 vuotta ja sen kunniaksi järjestetään TP:n oma kaikkien lippukuntien yhteinen kesäleiri 26.7.-1.8.2024. Leirin nimi Nuotta 24 tulee kolmenkymmenen vuoden takaa perinteitä kunnioittaen edellisestä Tampereen partiolaisten kesäleiristä; Nuotta 94:stä. Leirille odotetaan noin 1000 osallistujaa.

Leiripaikka ja leirin hinta

Leiripaikkana toimii Iso-Kirjan leirialue Keuruulla.

Leirin ajankohta on 26.-1.8.2024

  • Sudenpennut pe-su 26.-28.7.
  • Seikkailijat ja sitä vanhemmat 26.-1.8.

Leirin hinta on sudenpennuille 70€ (pe-su) ja pitkän leirin 170€. Päivähinta on 35€/päivä.

Lisätietoa leiristä luvassa lippukunnille info/kyselytilaisuudessa, joka järjestetään TP:n syyskokouksen yhteydessä 21.11. Tervetuloa!

Nuotta 24 pestihaku on nyt auki!

Kiinnostuitko? Leirin toinen pestauskierros on alkanut. Lisätietoa saat matalalla kynnyksellä kysymällä leirinjohtajilta, sekä pestien vastuujohtajilta. Avoinna olevat pestit täydentyvät nettisivuille. Paikat pesteihin täytetään sopivan tekijän löytyessä.

Näiden lisäksi lisää tekijätason pestejä tulossa hakuun myöhemmin syksyn 2023 aikana.

Terveisin leirinjohtajat Rasmus ja Waltter

Rasmus Lindberg, p. 045 279 5795, rasmus.lindberg@partio.fi

Waltter Toiva, p. 044 271 7771, waltter.toiva@partio.fi

Avoinna olevat pestit

Markkinointi ja viestintä

Markkinoinnin ja viestinnän pesteistä ja niihin liittyvistä kysymyksistä vastaa markkinointi- ja viestintäpäällikkö Silja Salmela.

silja.salmela@partio.fi

Somemestari

Tunnetko Tiktokin algoritmit ja sykkiikö sydämesi täydelliselle Instagram-feedille? Somemestarin tehtävässä pääset varmistamaan, että Nuotta 24:n sekä Tampereen partiolaisten somekanavat täyttyvät leiriin liittyvästä sisällöstä.

Somemestari vastaa leirin somesisällön suunnittelusta ja koordinoinnista. Somemestarina pääset johtamaan myös sometiimiä, joka vastaa kaikista Nuotta 24:n sometileistä.

Kuvausmestari

Kiinnostaako sinua valo- ja videokuvaus ja haluatko vaikuttaa minkälaista kuvasisältöä jää leiriltä talteen? Jos vastasit kyllä, kuvausmestarin pesti voisi sopia sinulle!

Kuvausmestarina pestiisi kuuluu muun kuvausryhmän pestaaminen ja kuvaustiimin tekijöiden tukeminen pesteissään. Tukea omaan pestiisi saat viestintäpäälliköltä sekä muulta viestintätiimiltä. Leirin aikana vastuullesi kuuluu jakaa kuvaustehtävät tekijöillesi ja huolehtia, että leirillä tuotettu monipuolinen kuvamateriaali päätyy kuvapankkiin.

Huolto

Huollon pesteistä ja niihin liittyvistä kysymyksistä vastaa huoltopäällikkö Uuno Niiranen

uuno.niiranen@partio.fi

Logistiikkamestari

Pestissäsi vastaat tarvittavista logistisista kuvioista, että kaikki tarvittavat materiaalit ovat leirialueella ajoissa. Ohjaat leirin sisäistä logistiikkaa siten, että tavarat myös saavuttavat käyttäjänsä. Vastuullasi on myös tarvittava leiriläisten henkilölogistiikka leirille ja sieltä pois. Pestissäsi teet tiivistä yhteistyötä huoltopäällikön sekä muiden huollossa toimivien mestareiden kanssa. Pestaat itse oman tiimisi, perehdytät heidät ennen leiriä ja johdat heitä leirin aikana. Pesti edellyttää huoltotiimin kokouksiin osallistumista ja itsenäistä työskentelyä kokousten ulkopuolella. Pestissäsi sitoudut koko huoltotiimin yhteisiin sekä oman osa-alueesi tavoitteisiin.

Vesimestari

Pestissäsi tehtävänäsi on yhdessä tiimisi kanssa suunnitella ja rakentaa leirillä tarvittavat käyttöveden infra pääosin valmiina olevista kalusteista. Sekä ylläpitää vesi-infraa leirin ajan. Vastaat myös syntyneiden harmaidenvesien leirin aikaisesta käsittelystä. Pestissäsi teet tiivistä yhteistyötä huoltopäällikön sekä muiden huollossa toimivien mestareiden kanssa. Pestaat itse oman tiimisi, perehdytät heidät ennen leiriä ja johdat heitä leirin aikana. Pesti edellyttää huoltotiimin kokouksiin osallistumista, itsenäistä työskentelyä kokousten ulkopuolella. Pestissäsi sitoudut koko huoltotiimin yhteisiin sekä oman osa-alueesi tavoitteisiin.

Muonitusmestari

Pestissäsi pääset yhdessä tiimisisi kanssa suunnittelemaan ja toteuttamaan leirin tärkeimmän osa-alueen, eli muonituksen. Vastuullasi on normaali- sekä erikoisruokavaliokeittiö. Pestissäsi teet tiivistä yhteistyötä huoltopäällikön sekä muiden huollossa toimivien mestareiden kanssa. Pestaat itse oman tiimisi, perehdytät heidät ennen leiriä ja johdat heitä leirin aikana. Pesti edellyttää huoltotiimin kokouksiin osallistumista, itsenäistä työskentelyä kokousten ulkopuolella. Pestissäsi sitoudut koko huoltotiimin yhteisiin sekä oman osa-alueesi tavoitteisiin.

Rakennusmestari

Pestissäsi tehtävänäsi on yhdessä tiimisi kanssa suunnitella, rakentaa ja koota leirillä tarvittavat rakennelmat ja rakennukset, pääosin jo valmiina olevista leirialueen rakennuksista. Sekä ylläpitää näitä leirin ajan. Pestissäsi teet tiivistä yhteistyötä huoltopäällikön sekä muiden huollossa toimivien mestareiden kanssa. Pestaat itse oman tiimisi, perehdytät heidät ennen leiriä ja johdat heitä leirin aikana. Pesti edellyttää huoltotiimin kokouksiin osallistumista, itsenäistä työskentelyä kokousten ulkopuolella. Pestissäsi sitoudut koko huoltotiimin yhteisiin sekä oman osa-alueesi tavoitteisiin.

Huoltomestari

Vastaa leirin tarvittavista yleishuollon kuvioista. Ohjaa esimerkiksi leirin sisäistä jätehuoltoa ja WC-tilojen sekä saunojen ylläpitoa. Pestissä tehdään tiivistä yhteistyötä huoltopäällikön sekä muiden huollossa toimivien mestareiden kanssa. Pestiin kuuluu itse oman tiimin pestaus, perehdytys ennen leiriä ja tiimin johtaminen leirin aikana. Pesti edellyttää huoltotiimin kokouksiin osallistumista ja itsenäistä työskentelyä kokousten ulkopuolella. Pestissäsi sitoudut koko huoltotiimin yhteisiin sekä oman osa-alueesi tavoitteisiin.

Turvallisuus

Turvallisuuden pesteistä ja niihin liittyvistä kysymyksistä vastaa turvallisuuspäällikkö Lassi Koivukangas.

lassi.koivukangas@partio.fi

Järjestyksenvalvontamestari tai mestaripari

Vastaa järjestyksenvalvonnan toteutuksesta tapahtuman aikana, johtaa järjestyksenvalvojien ja mahdollisten järjestyksenvalvojakymppien operatiivista toimintaa. Osallistuu tapahtuman turvallisuussuunnitteluun yhdessä muiden turvallisuuden mestareiden ja päälliköiden kanssa. Vastaa alaistensa perehdytyksestä ja järjestyksenvalvontaohjeen laatimisesta. Edellytyksenä tehtävään on järjestyksenvalvojakortti ja kokemusta järjestyksenvalvonnasta ja ohjeiden laadinnasta

Lääkintämestari tai mestaripari

Vastaa lääkinnän ja ensiavun toteutuksesta tapahtuman aikana, johtaa lääkinnän tekijöiden ja mahdollisten kymppien operatiivista toimintaa. Osallistuu tapahtuman turvallisuussuunnitteluun yhdessä muiden turvallisuuden mestareiden ja päälliköiden kanssa. Vastaa alaistensa perehdytyksestä ja lääkinnän laatimisesta. Tehtävään haetaan terveysalan ammattihenkilöä, mielellään tekijäparia lääkäri + hoitaja.

Pelastusmestari tai mestaripari

Vastaa tapahtuman turvallisuus- ja pelastussuunnittelusta yhdessä turvallisuuspäällikön ja muiden turvallisuuden mestareiden kanssa. Osallistuu tapahtuman rakennusvaiheen turvallisuustarkastuksiin ja ohjeiden laadintaan. Kokemus pelastussuunnitelmien laadinnasta katsotaan eduksi.

Henkisen turvallisuuden mestari tai mestaripari

Vastaa tapahtuman henkisen turvallisuuden palveluiden tuottamisesta henkisen turvallisuuden tiiminsä kanssa yhdessä lääkinnän organisaation kanssa. Osallistuu tapahtuman suunnitteluun yhdessä muiden turvallisuuden mestareiden ja turvallisuusjohtaja kanssa.

Vesiturvallisuusmestari tai mestaripari

Vastaa vesitoiminnan (ohjelma, uimavuorot yms.) turvallisen toteutuksen suunnittelusta ja toteutuksesta vesiturvallisuuden tiiminsä ja ohjelman pestiläisten kanssa, sekä osallistuu tapahtuman turvallisuussuunnitteluun osana muuta turvallisuuden organisaatiota.

Resurssi

Resurssin alla toimivista pesteistä ja niihin liittyvistä kysymyksistä vastaa resurssijohtaja Eppu Hassinen.

eppu.hassinen@partio.fi

Hankintamestari

Hankintamestarin pestissä pääset vastaamaan hankintojen kokonaisuudesta. Tiimisi kanssa hoidatte hankintojen keskittämistä ja kilpailutuksia. Tulet tekemään tiimisi lisäksi yhteistyötä kaikkien hankintoja tarvitsevien tahojen kanssa. Pestissä on hyötyä Excel-ohjelman käyttötaidosta ja isojen kokonaisuuksien hallinnasta. Tiimisi työmäärä painottuu aikaan ennen leiriä.