TP:n talvileiri Talviuni

Kun syksy alkaa vaihtua talveksi, on aika käydä talviunille. Vai onko sittenkään? Lähde Tampereen Partiolaisten talvileirille selvittämään mitä metsässä tapahtuu talviunen aikaan. Saatat jopa yllättyä.

Tervetuloa Tampereen Partiolaisten Talviuni-talvileirille Aitolahden vanhaan pappilaan 22.-25.2. Leiriläiseksi ovat tervetulleita seikkailija- ja tarpojaikäiset. Samoajat ja sitä vanhemmat toimivat johtajina, omaa ohjelmaa kuitenkaan unohtamatta. Retken hinta on leiriläisiltä 70€ ja johtajilta 30€.

Majoitumme koko leirin ajan kamiinalämmitteisissä teltoissa ja vietämme suurimman osan ajasta ulkona. Lämmin talvimakuupussi takaa parhaan talvileirikokemuksen, joten sen löytyminen on syytä varmistaa ajoissa. Lisätietoja muista leirillä tarvittavista varusteista sekä aikatauluista saat toisessa leirikirjeessä, joka lähetetään ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä.

Kaikki tamperelaisten lippukuntien jäsenet ovat tervetulleita leirille, kunhan lippukunnasta osallistuu myös johtajia. Mikäli et ole varma oman lippukuntasi tilanteesta, ota yhteyttä oman lippukuntasi johtajaan ennen ilmoittautumista!

Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä 1.2. mennessä. Jos retkestä ilmenee kysyttävää, olethan yhteydessä omaan johtajaasi, lippukuntasi leiriyhteyshenkilöön tai leirinjohtaja Kalle Kalliomäkeen (puh. 044 3451777 tai kalliomakikalle97@gmail.com) Harjun Veikoista.

Nähdään leirillä!

Leirille tulonsa vahvistaneet lippukunnat ja lippukuntien omat leiriyhteyshenkilöt (tilanne 23.1.)

  • Harjun Veikot, Kalle Kalliomäki (puh. 044 3451777, kalliomakikalle97@gmail.com)
  • Harjusiskot, Aino Hyvärinen (puh. 040 4838743, ainohyva@gmail.com)
  • Kaukapartio
  • Messukylän Metsätytöt, Juulia Pihlaja
  • Näsijärven Kipinät, Laura Pietilä (puh. puh. 040 0210844)
  • Tammero, Elli Uusitalo (puh. 040 9680966, elli.uusitalo@gmail.com)
  • Teiska-Partio, Milla Valio (puh. 0445673993, milla.valio@teiskapartio.fi)
  • Tervaksentekijät, Jenni Rekola (puh. 0500834735, jenni.rekola@sandvik.com)

Leirikirje on lähetetty osallistujille ja huoltajille sähköpostitse 7.2. Jos et ole saanut kirjettä tarkista roskapostikansiosi ja tarvittaessa varmista Kuksasta, että leiri-ilmoittautuminen on tallentunut omiin tietoihisi. Leirikirjeen voit lukea myös tästä.