Tiedelauantai 13.3.

HÄTÄTILANTEET HALTUUN!

Miksi pitää käyttää pyöräilykypärää? Mitä hyötyä on auton turvatyynystä? Saatko tulen hallintaan? Maaliskuun tiedelauantaina tutkimme, millaista tiedettä hätätilanteiden selvittämiseen vaaditaan. Kokeilemme pyöräilykypärän kestävyyttä ja harjoittelemme tulipalon sammuttamista. Tartutaan toimeen ja hoidetaan homma!

Kaikki maaliskuun tiedelauantain kokeet tehdään ulkona. Tapahtumassa käsitellään aihetta havainnollisin kokein ja se sopii sudenpennuille ja seikkailijoille sekä heidän johtajilleen (huomioi voimassa olevat ohjeet yli 12-vuotiaiden osalta). Tapahtuman hinta on 5 €/hlö, myös tapahtumaan osallistuvilta johtajilta.

Ryhmien ilmoittautumiset kootusti Kuksaan ke 10.3. mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä valitaan ryhmän toivoma osallistumisaika, joko klo 11.30-12.30 tai 13-14. Työpajaan mahtuu max. 20 osallistujaa kerrallaan (kahdessa max. 10 hlön ryhmässä, ohjaajat mukaan lukien). Tarvittaessa otamme ilmoittautumisajan päätyttyä ryhmänjohtajiin yhteyttä, mikäli ryhmän osallistumisaikaa joudutaan muuttamaan.