Talvirieha Mustavuoressa

Tervetuloa viettämään iloista talvi-iltaa Mustavuoreen 22.2. klo 16.30-20! Talviriehassa tarjolla on talvilajeja omatoimiperiaatteella, eli tarjonnasta voi valita kiinnostavat aktiviteetit oman aikataulunsa mukaan. Mustavuoreen voit lähteä yhdessä kaverin, perheen tai oman partioryhmän kanssa, voimassa olevat rajoitukset huomioiden.

Illan aikana tarjolla on:
Napakelkka
Pulkkamäki
Nuotiopaikka (omat makkaratikut & makkarat mukaan)
Lumikissaan tutustuminen klo 18-19
Hissiliput ja välinevuokrat partiolaisille etuhintaan, 10 € /hissilippu, 3 € /Skicard ja 10 € /välinevuokra

Ilmoittautumiset 15.2. mennessä Kuksaan.

Jonojen välttämiseksi pyydämme ilmoittamaan ennakkoon tarvittavan laskettelulippujen määrän, sekä välinevuokraajien määrät, kengän koot ja pituudet. Hissiliput ladataan henkilökohtaiselle Skicardille, jonka Mustavuori tarjoaa partiolaisille 3 euron hintaan (eli yhteishinta hissilippu 10 € + Skicard 3 €). Mikäli sinulla on oma Skicard, ota se mukaan. Skicardia voi jatkossa käyttää Mustavuoressa ja muissakin laskettelukeskuksissa.
Liput ja vuokravälineet maksetaan paikan päällä ja ne voi käydä lunastamassa omatoimisesti itselle sopivaan aikaan. Partiolaisten etuhinnan saa partiohuivia tai jäsenkorttia näyttämällä. Huomaathan, että partiohuivia ei saa turvallisuussyistä käyttää hississä.