Suunnistusillat – syksy

HUOM! Saapumisohjeet tapahtumaan lisätty alle!

Suunnistusillat järjestetään kolmena päivänä 28., 29. ja 30.9. ja jokaisena iltana lähtöjä vartin välein klo 17-18. Lisäksi 30.9. on mahdollisuus pimeäsuunnistukseen klo 18.30-19 lähdöillä.

Ohjelmassa on jokaiselle ikäkaudelle sopivaa suunnistusohjelmaa. Ota mukaan säänmukainen varustus, kompassi, partiohuivi kaulaan ja juomista omaan juomapulloon. Myös otsalamppu on hyvä ottaa mukaan, jos lähtee viimeisissä lähtöerissä, 3 km radoille tai pimeäsuunnistukseen.

Reittejä on kolme erilaista: 2 km helppo, 3 km helpohko ja 3,5 km haastavampi rata. Lähdöt 2 km radalle ovat klo 17-18. Lähdöt 3 km ja 3,5 km radoille ovat klo 17-17.30. Kuhunkin lähtöaikaan (17.00, 17.15 jne.) otetaan maksimissaan viisi ryhmää, jotta lähtöalueella ja suunnistusradoilla pystytään säilyttämään riittävät turvavälit.

Suunnistuspäivä, ryhmän lähtöaika ja suunnistusradan pituus valitaan ennakkoon Kuksa-ilmoittautumisessa ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä (vapaat ajat näkyvät ilmoittautumislomakkeella). Toivomme ryhmiltä joustavuutta – tarkoituksena on, että suunnistusvuorot saadaan järjestettyä turvallisesti ja ruuhkattomasti!

Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksassa 22.9. mennessä.

Tiistain ilmoittautuminen

Keskiviikon ilmoittautuminen

Torstain ilmoittautuminen

Tapahtumassa noudatetaan partion valtakunnallista koronaohjeistusta ja Hämeen Partiopiirin alueellisia tarkennuksia. Tapahtumaan tulee osallistua vakiintuneissa ryhmissä.

Osallistumismaksu 3,5 €/hlö, laskutetaan lippukunnalta. Hinta sisältää kartan karttamuovissa. Mikäli sudenpentujen ja seikkailijoiden akela/sampo/saattaja lähtee mukaan suunnistusradalle, myös häneltä laskutetaan osallistumismaksu.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Kooveen suunnistusjaoston kanssa.

Saapumisohjeet:

Kokoontumispaikka on Vuoreksen koulun sisäänkäynti (osoite Rautiolanrinne 2). Parkkitilaa löytyy jonkin verran sisäänkäynnin läheisyydestä ja isompi soraparkki sijaitsee Mäyränmäenkadun varressa koulurakennuksesta tien toisella puolella.