Suunnistusilta – kevät

Tapahtuman mahdollistamiseksi suunnistusillat järjestetään kolmena päivänä 26., 27. ja 28.4. ja jokaisena iltana lähtöjä vartin välein klo 17-18.30. Lähtöpaikka on Hervannan laskettelurinteen pohjalla.

Ohjelmassa on jokaiselle ikäkaudelle sopivaa suunnistusohjelmaa. Ota mukaan säänmukainen varustus, kompassi, partiohuivi kaulaan ja juomista omaan juomapulloon.

Reittejä on kolme erilaista: 2 km helppo, 3 km helpohko ja 3,5 km haastavampi rata. Lähdöt 2 km radalle ovat klo 17-18.30. Lähdöt 3 km ja 3,5 km radoille ovat klo 17-18. Kuhunkin lähtöaikaan (17.00, 17.15 jne.) otetaan maksimissaan kolme ryhmää, jotta lähtöalueella ja suunnistusradoilla pystytään säilyttämään riittävät turvavälit.

Suunnistuspäivä, ryhmän lähtöaika ja suunnistusradan pituus valitaan ennakkoon Kuksa-ilmoittautumisessa ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä (vapaat ajat näkyvät ilmoittautumislomakkeella). Toivomme ryhmiltä joustavuutta – tarkoituksena on, että suunnistusvuorot saadaan järjestettyä turvallisesti ja ruuhkattomasti!

Tapahtumassa noudatetaan partion valtakunnallista koronaohjeistusta ja Hämeen Partiopiirin alueellisia tarkennuksia. Tapahtumaan tulee osallistua vakiintuneissa ryhmissä.

Osallistumismaksu 3,5 €/hlö, laskutetaan lippukunnalta. Hinta sisältää kartan karttamuovissa. Mikäli sudenpentujen ja seikkailijoiden akela/sampo/saattaja lähtee mukaan suunnistusradalle, myös häneltä laskutetaan osallistumismaksu.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Kooveen suunnistusjaoston kanssa.

Ilmoittautuminen kaikkiin iltoihin kootusti ryhmittäin ke 21.4. mennessä.

Ilmoittaudu maanantain suunnistusiltaan.

Ilmoittaudu tiistain suunnistusiltaan.

Ilmoittaudu keskiviikon suunnistusiltaan.