Suunnistusilta 29.9. ja 30.9.

Suunnistusilta järjestetään kahtena päivänä ruuhkien välttämiseksi ja korvaamaan keväällä peruttua suunnistusiltaa. Radat ja aikataulut ovat samat sekä tiistaina 29.9. että keskiviikkona 30.9. Ilmoitathan ryhmän vain toiseen tapahtumaan

Ohjelmassa on jokaiselle ikäkaudelle sopivaa suunnistusohjelmaa. Ota mukaan säänmukainen varustus, kompassi, partiohuivi kaulaan ja juomista omaan juomapulloon. Suunnistusradan pituus valitaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Reittejä on kolme erilaista, noin 2 km (taitotaso 1=helppo), noin 3 km (taitotaso 2=helpohko) ja noin 3 km haastavampi rata. Lähdöt 2 km radalle ovat klo 17, 17.30 ja 18. Lähdöt 3 km radoille ovat klo 17 ja 17.30. (Huom. lähdöt ovat aiemmin kuin kevään suunnistusillassa, koska syyskuun lopussa tulee aiemmin pimeä.)

Osallistumismaksu: 3,5 €/hlö, laskutetaan lippukunnalta jälkikäteen. Hinta sisältää kartan karttamuovissa. Mikäli sudenpentujen ja seikkailijoiden akela/sampo/saattaja lähtee mukaan suunnistusradalle, myös häneltä laskutetaan osallistumismaksu.

 

Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksassa 23.9. mennessä. Voit ilmoittaa koko ryhmän kerralla.

Ilmoittautuminen tiistain 29.9. suunnistusiltaan tästä.

Ilmoittautuminen keskiviikon 30.9. suunnistusiltaan tästä.

 

Tapahtuma järjetetään yhteistyössä Kooveen suunnistusjaoston kanssa.