Ryhmänohjaajakurssi 2, II-osa

Ryhmänohjaajakoulutus on osa jokaisen samoajan partiotaivalta ja se on tarkoitettu suoritettavaksi osana samoajaohjelmaa ennen ryhmänohjaajana toimimista. Ryhmänohjaajakoulutuksesta saatavan kurssimerkinnän vaatimuksena on osallistuminen molempiin viikonloppuihin ja pienen johtamisharjoituksen suorittaminen omassa lippukunnassa.

Ryhmänohjaajakoulutus sisältää kaksi viikonloppua. Ensimmäinen osa järjestetään 21.-23.8. Valkeekivellä Siivikkalassa ja toinen osa 4.-6.9. Laitikkalan koululla Pälkäneellä.

Kurssille mahtuu 40 osallistujaa. Ilmoittautuminen tapahtuu 3.8. mennessä. Linkin ilmoittautumislomakkeeseen löydät kurssin I-osan tiedoista. Molempiin kurssiviikonloppuihin ilmoittaudutaan samalla lomakkeella. Kurssikirjeet ilmottautuneille lähetetään elokuun ensimmäisellä viikolla.

Kurssin hinta on 65 €. Kurssimaksu laskutetaan lippukunnalta. Tarkista omasta lippukunnastasi maksaako lippukunta kurssimaksun tai osan siitä, vai laskuttaako lippukunta maksut kurssille osallistuvilta.

Lisätietoa kurssista antaa kurssinjohtaja Kalle Kalliomäki (kalliomakikalle97@gmail.com, 0443451777) ja oma samoajaluotsi.

 

 

Ps. Myös osaaville kouluttajille tai muonittajille on aina tarvetta osaksi tai koko ajaksi, joten ole rohkeasti yhteydessä Kalleen jos haluat mukaan