Kokoontumispurjehdus 9-11.8.

Tampereen Partiolaisten kokoontumispurjehdus järjestetään tänä vuonna 9-11.8. Viikonlopun mittaiselle purjehdukselle osallistuvat lähes kaikki Näsijärven partiolippukuntien purjeveneet. Suunnitelmissa on käydä Muroleen kanavalla pyörähtämässä ja matkalla yöpyä Maisansalossa sekä Valkeekivessä. Kokoontuminen purjehdukselle lähtevillä aluksilla on Siilinkarin edustalla Kaikumatalalla perjantaina klo 18.

Purjehdukselle voi osallistua myös, vaikkei lippukunnalla ole omaa venettä. M/S Isosaaren kyytiin pääsee rajallinen määrä ennakkoon ilmoittautuneita. Purjehdusta voi tulla myös kokeilemaan pikaisesti, jos saapuu Valkeekiveen lauantaina noin klo 17. Launtaina illalla voit saapua paikalle myös ihan muuten vain tapaamaan kavereita, tai reissuun voit osallistua vaikka omalla purjeveneellä. Mikäli haluat osallistua M/S Isosaarella purjehdukselle, ota yhteyttä Matti Kirjalaiseen, matti.kirjalainen@gmail.com.

Tapahtuma on tarkoitettu samoajaikäisille ja sitä vanhemmille.

Jos aiot tulla lauantaina kokeilemaan purjehdusta, tai sinulla on muuta kysyttävää, tai haluat osallistua omalla veneellä, ota yhteyttä Waltter Toivaan, waltter.toiva@partio.fi.