Flowpark-päivä

Partiolaisten oma päivä Flowparkissa!

Flowparkin seikkailuradoille voi lähteä kiipeilemään yhdessä oman ryhmän tai vaikkapa perheen kanssa. Yli 14-vuotiaat voivat lähteä kiipeilemään myös itsekseen.

Partiolaisten kiipeilyajat ovat 15.9. klo 10-13 ja 14-17. Molempiin mahtuu 100 ensimmäiseksi ilmoittautunutta kiipeilijää. Flowparkissa on käytössä klo 11-17 myös grillikatos, jossa voi syödä omia retkieväitä.

Kiipeilymaksu ennakkoon ilmoittautuneilta 21 €/hlö. Osallistumismaksut laskutetaan lippukunnalta. Myös vanhemmat ja muut perheenjäsenet voivat ilmoittautua kiipeilemään samaan hintaan, 21 €/hlö. Jos ryhmän koko on 15 hlö tai enemmän, ryhmä saa yhden valvojalipun veloituksetta. Yli 30 hengen ryhmille kaksi valvojaa veloituksetta.

Ilmoittautumiset 6.9. mennessä Kuksassa. Mukaan otettavan lupalapun voi ladata tästä tai osoitteesta https://www.flowpark.fi/tampere/info/turvallisuusohjeet/.

IKÄRAJAT JA MUUT PÄÄSYVAATIMUKSET

Flowparkkaajilta edellytetään min. 120 cm pituutta. Alaikäraja on 7 vuotta.

Turvallisuussyistä kaikilla alle 14-vuotiailla tulee olla aikuinen ohjaaja mukana puistossa. Yksi aikuinen voi vastata neljästä lapsesta. Mukaan kannattaa siis kutsua lasten vanhempia, jotta kaikki halukkaat pääsevät kiipeilemään!

  • 7-9-vuotiailla aikuisen ohjaajan pitää olla mukana radoilla
  • 10-13-vuotiailla aikuisen ohjaajan tulee valvoa seikkailua mukana radalla tai maasta käsin
  • 14-vuotiaasta alkaen radoilla voi seikkailla itsenäisesti.

Kaikilta alaikäisiltä vaaditaan huoltajan lupa seikkailuun.

Lisätietoa seikkailuradoista ja turvallisuusohjeista: https://www.flowpark.fi/tampere/