Ryhmänohjaajakoulutus 2/22

AjankohtaOsa 1: 19.-21.8.
Osa 2: 2.-4.9.
PaikkaOsa 1: Säynäsaari, Länsi-Teisko
Osa 2: Aitolahden Vanha Pappila
IlmoittautuminenKuksassa 31.7. mennessä
Hinta

Tiedossa on mm. leirielämää, haikki ja perinteistä ROK-kurssiohjelmaa

Ryhmänohjaajakoulutus on osa jokaisen samoajan (tai viimeisen vuoden tarpojan) partiotaivalta ja se on tarkoitettu suoritettavaksi osana samoajaohjelmaa ennen ryhmänohjaajana toimimista. Kurssilla käydään läpiryhmän johtamiseen liittyviä hyödyllisiä taitoja monipuolisesti.

Huomioithan!! Ryhmänohjaajakoulutus sisältää kaksi viikonloppua. Ensimmäinen osa järjestetään 19.–21.8. Säynäsaaressa, Länsi-Teiskossa, (haikki) ja toinen osa 2.- 4.9.2022 Aitolahden Vanhassa Pappilassa. Molempiin kurssiviikonloppuihin ilmoittaudutaan samalla kertaa. Kurssikirjeet ilmoittautuneille lähetetään 1–2 viikkoa ennen ensimmäistä kurssia.

ROK-kurssin hinta määräytyy osallistujamäärän mukaan, 50–60€/osallistuja. Kurssimaksut laskutetaan lippukunnilta – tarkista omasta lippukunnastasi, kustantaako lippukunta kurssimaksun esimerkiksi osittain tai kokonaan vai maksaako osallistuja sen lippukunnalle.

Jos kurssille jää tilaa, avataan 1.8.–7.8. jälki-ilmoittautuminen, jonka aikana ilmoittautuneille kurssin hinta on 70 €. Kurssin toteutuminen vahvistetaan varsinaisen ilmoittautumisajan päätyttyä.

Kurssiosallistumisensa voi kulutta perua 2 viikkoa ennen kurssia, 5.8.2022 mennessä. Mikäli kurssi peruuntuu esim. sairastumisen takia, korvauksen kurssimaksusta voi hakea partiovakuutuksesta (lisätietoa:https://www.partio.fi/partiolaiselle/jasenpalvelut/partiovakuutus/).

Yhteystietoa löytyy ja sitä voi kysyä:

Paavo Lemmetyinen

0452325455