Kevätkokouksen uusi ajankohta

Kuvassa Tampereen Partiolaisia Harharetkellä Kalevassa

Kuva: Karoliina Varjoranta

Koronapandemian vuoksi Tampereen Partiolaisten kevätkokousta jouduttiin maaliskuulta siirtämään. Eduskunnan säätämän poikkeuslain mukaisesti yhdistysten kokoukset voidaan siirtää pidettäväksi 30.9.2020 mennessä sekä kokouksissa voidaan toteuttaa erityisjärjestelyjä turvallisuuden varmistamiseksi.

Tampereen Partiolaisten johtokunta on päättänyt kutsua kevätkokouksen koolle poikkeuksellisesti niin, että lippukuntaa edustaisi vain yksi henkilö, jolla käytössä kaikki lippukunnan äänet. Näin kokous pystytään toteuttamaan mahdollisimman väljästi. Kokous järjestetään Partiotoimiston kokoustiloissa (Yliopistonkatu 60 A, 5, krs.) torstaina 10.9. klo 17.30 alkaen.

Uusi kokouskutsu materiaaleineen on lähetetty lippukuntiin 17.8.2020. Materiaalit löytyvät myös täältä.