Lisää partiotoimintaa Vuorekseen?

Partiossa pääset kokemaan elämyksiä, oppimaan uusia taitoja ja saat uusia kavereita. Partio on luonnonläheinen harrastus kaikenikäisille, myös aikuisille!  

Vuoreksen alueella toimii tällä hetkellä partiolippukunta Tervaksentekijät ry, mutta tulijoita olisi enemmän kuin toimintaan pystytään ottamaan mukaan. Tule mukaan kuulemaan lisää partiosta ja ideoimaan, miten partiota voitaisiin tarjota alueella enemmän! 

Kartoitamme uuden partiolippukunnan perustamisen mahdollisuutta alueelle ja järjestämme avoimen infotilaisuuden  Vuores-talon (Vuoreksen koulu) aulatilassa, Raitiolanrinne 2 maanantaina 17.8. klo 18.00. Tilaisuus on tarkoitettu vähintään 15-vuotiaille ja tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. 

Lämpimästi tervetuloa! 

Hämeen Partiopiiri ry. 

Lisätietoja: Piirinjohtaja Anni Ylinen, anni.ylinen@partio.fi ja lippukuntakoordinaattori Pete Nieminen, pete.nieminen@partio.fi