Koronaviruksen vaikutukset Tampereen Partiolaisten toimintaan

TP:n tapahtumat ja kurssit

Johtokunta on päättänyt, että kaikki kevään tapahtumat perutaan, siirretään tai järjestetään etänä. Tapahtumien ajankohtaiset tiedot löytyvät tapahtumakalenterista. Lisäksi tapahtumiin ilmoittautuneisiin on oltu yhteydessä

Muutokset koskien kevään tapahtumia, kisoja ja kursseja:
26.3. Kevätkokous: siirretään pidettäväksi myöhemmin.
Vesitoimintailta: järjestetään etänä, mahdollisesti huhtikuun alussa.
9.-13.4. Ryhmänohjaajakurssi: perutaan. Syksyn kurssi (21.-23.8. ja 4.-6.9.) järjestetään siten, että mukaan mahtuu reilusti osallistujia. Syksyn kurssin yhteyteen suunniteltu Jatko-ROK 4.-6.9. perutaan, jotta pystytään takaamaan laadukas ROK kaikille halukkaille.
25.4. Tiedelauantai – Matojen matkassa: perutaan.
28.4. Suunnistusilta: perutaan.
7.5. Yrjönviesti: perutaan.
16.5. 400 m harrastuksia -tapahtuma: peruttu.

Toiminta-avustusten haku

Lippukuntien toiminta-avustushakemusten hakuaika on tavallisesti päättynyt toukokuun alussa. Johtokunta seuraa tilannetta ja pidentää tai siirtää hakuaikaa sen mukaan. Hakuajan siirtyessä takia myös avustusten maksu siirtyy myöhemmäksi.

Ohjeet lippukuntien kevät- ja vuosikokousten siirtämiseen löytyvät Suomen Partiolaisten sivuilta: https://www.partio.fi/ajankohtaista/partiolippukuntien-kevat-ja-vuosikokousten-siirtaminen/.