Pääsiäiseksi Lappiin?

Lähde pääsiäisen hiihtovaellukselle ryhmäsi kanssa!
Tampereen Partiolaiset järjestää pääsiäisenä 2020 bussikuljetuksen Urho Kekkosen kansallispuistoon Lappiin.

Kuljetus lähtee Tampereelta keskiviikkoiltana 8.4. ja palaa Tampereelle tiistaiaamuna 14.4. Kuljetukseen osallistuville järjestetään omakustanteinen peseytymis- ja ruokailumahdollisuus Saariselällä maanantaina ennen paluukyydin lähtöä. Tarkat lähtö- ja noutopaikat UKK:n alueella ovat sovittavissavissa lähtijöiden toiveiden mukaan. TP ei järjestä ajalle muuta ohjelmaa tai huoltoa, eli kuljetus palvelee omatoimisia hiihtovaellusryhmiä. Lippukuntien tulee huolehtia siitä, että osallistujien mukana on riittävästi kokeneita johtajia. Mikäli kiinnostusta on, voidaan lähtijöille järjestää ennakkotapaaminen vaellusten suunnittelun ja valmistelun tueksi.

Kuljetuksen hinta määräytyy kyytiin lähtijöiden määrän mukaan ja on noin 80-120 €/hlö. Kuljetuksen ilmoittautuminen päättyy 6.1. ja on sitova. Jos tarvittavaa osallistujamäärää ei saada 6.1. mennessä kasaan ei kuljetusta järjestetä. Mahdollisia ylijäämäpaikkoja täytetään, jos kuljetus toteutuu ja bussiin jää tilaa.

Lisätietoja antaa TP:n johtokunnan jäsen Petra Uitus (petra.uitus@partio.fi, 044 553 6206)